Siirry pääsisältöön

Rakkaudella, Minä

Rakkauskirje keholleni

Hei Rakas kehoni. 159cm ja sopivan kokoinen pieni sitkeä kehoni.
Haluan kertoa sinulle, olet juuri oikeankokoinen.

Olet kaunis keho. Reidet, raskausarvet, vatsamakkarat, tissit ja käsivarret ja helposti punastuvat poskesi. Kaikki sinussa on kohdallaan. Ei yhtään mitään liian vähän eikä yhtään ylimääräistä. Auringon lailla loistavat hiukset, metsän värejä täynnä olevat silmät. Pienet, taitavat kädet ja lihaksikkaat jalat.

Haluan sanoa sinulle: Sinä olet hyvä juuri noin. Halaa itseäsi, katso itseäsi peilistä lempeästi, sano itsellesi kauniita asioita. Nauti ruuasta ja herkuista, ja muista, tarvitset energiaa oppiaksesi uutta ja jaksaaksesi. Jotta voidaan yhdessä saavuttaa unelmia.

Muista, ei ole olemassa "ylimääräisiä" tai "epäteerveellisiä" ruokia. Ei ole väärin syödä aamupalaksi keksejä jos siltä tuntuu. Joka päivä saa syödä jälkiruoan. Ja muista: urheilun kuuluu tuoda iloa, ei pahaa oloa. Ja että paino tai vyötärön ympärys ei kerro sinusta mitään, eikä määritä arvoasi.

Saa syödä kasvisruokaa, saa käydä juoksulenkillä, saa maata sohvalla, saa venytellä, saa nukkua, saa hyppiä ilosta, saa syödä kolme kulhoa jäätelöä, saa halata.
Saa rakastaa.

Lupaan, etten ikinä enää satuta sinua, Rakas Kehoni. Olet saanut kestää paljon, mutta opin rakastamaan sinua. Opin pitämään sinusta huolta, kuuntelemaan sinua.
Muista, sinä olet kaunis. Sinä olet arvokas.
Säröt sinussa heijastavat kauniisti valoa.

Kommentit

  1. Oot niin kaunis ❤️ ja sun keho on kaunis. Ja ansaitset vaan parasta. Ihana huomata, et asiat muuttuu. Oot super vahva ja rohkea! Oon niin ylpee susta 😘

    VastaaPoista

Lähetä kommentti