Siirry pääsisältöön

Tasapainossa pysymisen vaikeus

Hiljainen huone. Tätä tarviin nyt, hiljaisuutta. Mutta miten löytää tasapaino hiljaisen olemisen ja muun elämän välillä. Tarvitsen molempia elääkseni ja jaksaakseni, mutta jos jompaakumpaa on liikaa, väsyn, ahdistun ja kierre on valmis.

Tällä hetkellä pienikin ääni meinaa saada pääni pakahtumaan. Räjähtämään. Tuntuu, ettei kaikki  tieto, äänet ja aistiärsykkeet enää mahdu pääni sisälle. Ja jotta saan sen tukon purettua, tarvitsen hiljaisuutta ja omaa rauhaa. Ainakin kokonaisen päivän.
Omia ajatuksia, omia tekemisiä. Tarvitsen tilaa itselleni.

Laitan päälle mukavimmat vaatteet mitä löydän, ulkoilen jos siltä tuntuu, otan päiväunet jos tarvitsee, neulon jos huvittaa, kirjoitan jos on inspiraatiota tai istun koneella jos tekee mieli, ja syön mitä haluan.

Tasapainon löytäminen on minulle elinehto. En voi elää pitkään kummallakaan laidalla, vaikka muutaman viikon voinkin. Sitten tarvitsen jo lepotauon. Minulle lepoa tuo tuttu ja oma ympäristö. Omat tärkeät tavarat, oman näköinen huone, missä viihdyn ja omat vaatteet, joista voin valita mieleiset.

Toisaalta liika yksin jääminen ahdistaa. Se ahdistaa paljon, ja vielä enemmän. Koen olevani epäonnistunut, olen pettynyt itseeni, inhoan itseä. Koen olevani yksinäinen. Ei minulla ole mitään arvoa. Mielen valtaa synkkyys ja itsetuhoiset ajatukset.

Mutta ihmisten ympäröimänä, tuttujen ja rakkaiden kanssa nautin olosta, tunnen itseni tärkeäksi. Minusta välitetään ja olen monelle tärkeä.

Mutta minulla voi sekin mennä helposti yli. Liika annos ihmisiä ja sosiaalisuutta saa minut äkäiseksi ja menetän otteen itsestäni. Kaiken ympäröimänä sisälläni koen tyhjyyttä.

Ristiriitaista. Siksi minulle tasapainon pitäminen on minulle tärkeää. Se, että tunnistan rajani ja kuuntelen itseäni ja omia tarpeitani. Ja pidän huolta.

Tämän tekstin kirjoitin 25.1 illalla. Tänään, 26pv olen toteuttanut suunnitelmaani vain olla. Ja se tuntuu parhaalta just nyt. 

Mitkä asiat on sulle niitä, mitkä pitää sun fiiliksen hyvänä ja tasapainoisena?

Kommentit

  1. Mun mielen pitää hyvänä ystävät, se, et saan asioita aikaiseksi ja aurinko. Se on iso voimavara näin keväisin ❤

    VastaaPoista
  2. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Ota nopeasti yhteyttä Alden Moore -lainayritykseen tänään. Tarjoamme lainaa useille kansainvälisille maille korolla 2–3 prosenttia. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse (aldenmooresloanfirm@gmail.com) tai whatsapp-numeromme kautta: +33771457884 .

    VastaaPoista
  3. Hyvä herra / rouva,

    Tervetuloa Midland Credit Managementiin. Etsitkö yritys-, yritys- tai henkilökohtaista lainaa? Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: liiketoiminnan suunnittelu, kaupallinen ja kehitysrahoitus, kiinteistöt ja kiinnitykset, velan vakauttamislainat, yrityslainat, yksityiset lainat, asuntorahoitus, hotellilainat, opintolainat jne. Korkomme on niinkin alhainen kuin 3%.

    Lisätietoja lainan hankkimisesta meiltä: Vastaa välittömästi tähän sähköpostiin: midland.credit2@gmail.com

    Terveiset.
    Midlandin luotonhallinta
    Nimitys: Luotonantaja / sijoittaja.

    Yrityksen sähköposti: midland.credit2@gmail.com
    Yrityksen verkkosivusto: midlandcreditonline.com

    VastaaPoista
  4. Haluan varauksetta suositella työskentelemään Frank Lainapalveluiden kanssa, jos olet asuntolainan markkinoilla. Olen puhunut monille välittäjille ostaessani asuntolainaa verkossa. Ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen voisin kertoa, että hän on sellainen henkilö, johon voisin luottaa auttaakseni tekemään parhaan päätöksen minulle ja perheelleni. lainan nostaminen 1–30 vuoden sisällä, vakuudella tai ilman, mutta ei luottotarkistusta, ja heidän palvelunsa ovat nopeita, luotettavia ja luotettavia, koska olen testannut ja luottanut niihin toisin kuin muut yritykset. Niiden palveluihin kuuluvat jälleenrahoituslainat, kuorma-autolainat, koulutuslainat, opintolainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, lainojen vakauttamislainat, yrityslainat, vakuudelliset ja vakuudettomat lainat, asuntolainat, asuntolainat ja ne tarjoavat lainoja erittäin edullisella 2 prosentin korolla. kiinnostuneista henkilöistä tulee ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: k.frankloans@gmail.com. Luotto on avoin kaikille kansalaisuudesta riippumatta.

    Sähköposti: k.frankloans@gmail.com

    VastaaPoista


  5. Älä huoli, olemme täällä sinua varten! Tarvitsetko pikalainaa liiketoimintaan tai maksamaan laskuja 2% korolla? Tarjoamme yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, opintolainaa, velan vakauttamislainaa jne. riippumatta luottotiedoista. Tarjoamme rahoituspalveluja lukuisille asiakkaillemme ympäri maailmaa. Lainamme enimmäiskesto on 1–30 vuotta, lainamme vaihtelee 5 000 eurosta (viisituhatta dollaria) 50 000 000,00 euroon. (Viisikymmentä miljoonaa euroa). Lainaamme myös Yhdysvalloissa dollaria, euroa ja puntaa! Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse: (tinvestor53@gmail.com) WhatsApp “: +16892107004

    VastaaPoista
  6. Hei hyvät naiset ja herrat, tarvitsetko taloudellista apua? Olen Max Bent. Olen lainanantaja ja myös taloudellinen neuvonantaja.

    Tarvitsetko pikalainaa velkojen selvittämiseen vai tarvitsetko pääomalainaa liiketoimintasi parantamiseksi? Onko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainan yhdistämistä tai kiinnitystä? Älä etsi enää, koska olemme täällä tehdäksemme kaikista taloudellisista ongelmistasi menneisyyden. Ota yhteyttä sähköpostitse:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Tämä on Ocean Finance Mortgages. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 2%korolla. Alue vaihtelee 5 000,00 eurosta 100 000 000,00 euroon.

    VastaaPoista
  7. Joululainatarjous on täällä jälleen ja annetaan 3% korolla erittäin edulliseen hintaan, ja tarjoamme myös henkilökohtaista, auto-, velkojen yhdistämistä, talon remonttia ja yrityslainaa. Voin auttaa sinua 100% takuulla. Enemmän kaikenlaisten projektien rahoituksella. jos kiinnostaa, lähetä sähköpostia: saara.kemi@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittaja, Tarvitsetko laillisen, rehellisen, hyvämaineisen ja nopean lainan? Voin auttaa 100% takuulla, tarjoan yrityksille ja yksittäisiä lainoja, lisäksi rahoitamme myös kaikenlaisia ​​projekteja. Lisätietoja: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com tai Whatsapp +919654763221

    VastaaPoista
  9. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittaja, Tarvitsetko laillisen, rehellisen, hyvämaineisen ja nopean lainan? Voin auttaa 100% takuulla, tarjoan yrityksille ja yksittäisiä lainoja, lisäksi rahoitamme myös kaikenlaisia ​​projekteja. Lisätietoja: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com tai Whatsapp +919654763221

    VastaaPoista
  10. Hei hyvät kollegat, tarvitsetko taloudellista apua? Olen max taivutettu. Olen lainanantaja ja myös taloudellinen neuvonantaja.

    Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojen poistamiseksi tai tarvitset oman pääoman lainan laajentaa yritystäsi? Oletko hylännyt pankit ja muut rahoituslaitokset? Tarvitsetko lainan konsolidointia tai kiinnitystä? Etsi ei pidemmälle kuin olemme täällä tekemään kaikki taloudelliset ongelmat menneisyydestä. Ota yhteyttä sähköpostitse:

    Oceanfmortgages@gmail.com
    Oceanfmortgages@gmail.com

    Nämä ovat Ocean Finance Mortageges. Tarjoamme lainoja kohtuullisella 2 prosentin korkoon niille, jotka ovat kiinnostuneita. Alue vaihtelee 5 000,00 eurosta enintään 100 000 000,00 euroon.

    VastaaPoista
  11. Tarvitsetko henkilökohtaisen tai yrityslainan ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? ota meihin yhteyttä, sillä tarjoamme nyt lainoja prime-korolla 3%. Lainamme on vakuudellinen ja turvallinen,email: herofinancein@gmail.com, whatsapp +917338386140

    VastaaPoista
  12. Hei Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi? Tarjoamme lainoja välillä 2 000,00 - 50 000 000,00, olemme luotettavia, vahvoja, nopeita ja dynaamisia, ei luottotarkastusta ja tarjoamme 100% ulkomaisen lainatakauksen siirtojakson aikana. Myönsimme myös kaikki valuuttalainat 2 % korolla kaikille lainoille. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä tällä sähköpostilla: (bryanstefanloanfirm@gmail.com)   (bryanstefanloanfirm@outlook.com) tai WhatsApp: +919654763221

    VastaaPoista
  13. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarjoamme lainoja kiinnostuneille henkilöille, jotka etsivät lainaa hyvässä uskossa. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluita: kaupallinen suunnittelu, kaupallinen ja kehitysrahoitus, asuntolainat ja asuntolainat, velkajärjestelylainat, yrityslainat, yksityiset lainat, opintolainat, alennettu korkolainat 3 %:lla. Ota yhteyttä vakuudelliseen ja vakuudettomaan lainaasi varten Kiinnostuneiden ehdokkaiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: atlantagroupfinancefirm@gmail.com
    Ota yhteyttä WhatsAppin kautta: +447340858827

    Ystävällisin terveisin,
    Ben Rogers

    VastaaPoista
  14. Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisiin tarpeisiisi? Tarjoamme 1 000 - 50 000 000,00 euron lainoja, luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia, ilman luottotarkastuksia ja tarjoamme 100 %:n takuun ulkomaisille lainoille siirtojakson aikana.

    Tarjoamme laajan valikoiman henkilö-, yritys-, asunto- ja yhdistymislainoja muuttuviin tarpeisiisi ja olosuhteisiisi 3 % korolla.

    PALVELUT SISÄLTÄVÄT:
    * Henkilökohtaiset lainat
    * Yrityslainat
    *
    Peruskorjaus * Asiakaslainat
    * Autolainat
    jne ...


    Kuinka hakea:
    ota meihin yhteyttä osoitteessa accessloanfirm2030@gmail.com

    Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa!
    Yritysten tai yksityishenkilöiden, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan Access Finance -lainaa ja tarvitsevat lisätietoja sen hakemisesta, tulee LÄHETÄ

    Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp-numero: +79258159150

    Kunnioituksella
    Herra Scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojen selvittämiseen vai tarvitsetko osakelainaa parantaaksesi liiketoimintaasi? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä tehdäksemme kaikista talousongelmistasi menneisyyttä. Ota yhteyttä sähköpostitse:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Tämä on Ocean Finance Mortgages. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 2% korolla. Vaihtelee 5 000,00 eurosta enintään 100 000 000,00 euroon.

    VastaaPoista
  16. Hei Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi? Tarjoamme lainoja 2 000 000 - 50 000 000,00, olemme luotettavia, vahvoja, nopeita ja dynaamisia, ei luottotarkastusta ja tarjoamme 100 % ulkomaisen lainatakauksen siirtojakson aikana. Myönsimme myös kaikki valuuttalainat 2% korolla kaikille lainoille. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä tämän sähköpostin kautta: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) (bryanstefanloanfirm@outlook.com) tai WhatsApp: +919654763221

    VastaaPoista
  17. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarjoamme lainoja kiinnostuneille henkilöille, jotka etsivät lainaa hyvässä uskossa. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluita: kaupallinen suunnittelu, kaupallinen ja kehitysrahoitus, asuntolainat ja asuntolainat, velkajärjestelylainat, yrityslainat, yksityiset lainat, opintolainat, alennettu korkolainat 3 %:lla. Ota yhteyttä vakuudelliseen ja vakuudettomaan lainaasi varten Kiinnostuneiden ehdokkaiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: atlantagroupfinancefirm@gmail.com
    Ota yhteyttä WhatsAppin kautta: +2348071917956

    Ystävällisin terveisin,

    VastaaPoista
  18. Tarvitsen kiireellisen Whatsapp-lainan Jurgen Stefanille https://wa.me/+2348071917956


    Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaaksesi velkojasi tai osakelainaa parantaaksesi liiketoimintaasi? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä jättääksemme kaikki taloudelliset ongelmasi taaksemme. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Whatsapp:+2348071917956 Nämä ovat Jurgen Stefan Financial Service. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 3% korolla. Vaihe on 5 000 00 €. 100 000 000,00 € asti.

    VastaaPoista
  19. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaaksesi velkojasi tai osakelainaa parantaaksesi liiketoimintaasi? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä jättääksemme kaikki taloudelliset ongelmasi taaksemme. Ota yhteyttä sähköpostitse: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Tai Whatsapp: +919654763221 +2348071917956 Nämä ovat Jurgen Stefan Financial Service. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 3% korolla. Vaihe on 5 000,00 eurosta 100 000 000,00 euroon.

    VastaaPoista
  20. Hyvää iltapäivää,

    Olen rekisteröity yksityinen rahalainanantaja. Annamme lainoja auttaaksemme ihmisiä, yrityksiä, joiden on päivitettävä taloudellista asemaansa kaikkialla maailmassa, erittäin pieni vuosikorko jopa 2% vuodessa - 30 vuoden takaisinmaksu futamido missä tahansa päin maailmaa. Tarjoamme lainoja 2 000 – 500 000 000 €. Lainat ovat hyvin vakuudellisia ja suurin turvallisuus on tärkeintä. Kiinnostun tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: (dakany.endre@gmail.com)

    Lainatarjous.

    VastaaPoista
  21. Tarvitsetko lainaa? Tarjoamme kaikenlaisia lainoja, mukaan lukien asuntolainat, yrityslainat, sairaanhoitolainat, asuntolainat, opintolainat 2% korolla.

    Voit ottaa meihin yhteyttä jo tänään saadaksesi taloudellista apua sähköpostitse: fredmorefinance@gmail.com tai whatsapp: +919654763221

    Toivottaen
    Fred Moore

    VastaaPoista
  22. Hyvää päivää,
    Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi, Myönnämme lainoja vähintään 0,2 000,00 dollaria ja enintään 0,200 000,00 dollaria kestävää mukavuutta, 1-15 vuotta erittäin alhaisella 3 prosentin korolla. ovat luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia, 100% taatulla lainalla antaa myös (euroa, puntaa ja dollaria) Tarvitsetko suuren pääoman aloittaaksesi yrityksesi tai laajentaaksesi? Oletko menettänyt toivosi ja ajatellut, että ulospääsyä ei ole ja taloudelliset taakkaat säilyvät? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä mahdollisen kaupallisen yhteistyön vuoksi: Albertodamian112@gmail.com

    * Kodinparannus
    * Keksijälainat
    * Laina velan vakauttamiseksi
    * Yrityslainat
    * kaupallinen laina?
    * henkilökohtainen laina?
    * ostaa auto?
    * jälleenrahoittaa?
    * asuntolaina?

    Ota meihin yhteyttä jo tänään ja teemme mielellämme kauppaa kanssamme Sähköposti: Albertodamian112@gmail.com

    VastaaPoista
  23. HALUATKO YRITYS-/SIJOITUSLAINAA? Credit House ON TÄÄLLÄ SINUA varten: lantexcreditfinancier@outlook.com

    Olemme myöntäneet yli 180 miljoonan dollarin yrityslainoja yli 15 000 yrityksen omistajalle, kuten sinä. Käytämme omaa riskiteknologiaamme tarjotaksemme sinulle oikean yrityslainan, jotta voit kasvattaa liiketoimintaasi. Palvelumme ovat nopeita ja luotettavia, lainat hyväksytään 72 tunnin kuluessa onnistuneesta hakemuksesta. Tarjoamme lainoja vähintään 5000 dollarin ja enintään 500 miljoonan dollarin välillä.

    Olemme sertifioituja ja yksityisyytesi on 100 % turvassa kanssamme. Älä enää ole huolissasi lainoistasi tai rahoituksestasi.
    _________________________________
    Ota meihin yhteyttä tänään:
    lantexcreditfinancier@outlook.com

    Hanki välitön lainahyväksyntä jo tänään.

    VastaaPoista
  24. Tarvitsetko taloudellista apua? Oletko yrittäjä? Oletko vaikeassa taloudellisessa tilanteessa? Vai tarvitsetko rahaa oman yrityksen perustamiseen? tai maksaa laskuja tai maksaa asunto- tai automaksuja? Kiinnostaako online-taloudellinen apu? Tarvitsetko luotettavan yksityisen lainanantajan, jolla on todistettu kokemus? Jos on, ota minuun yhteyttä sähköpostitse: dakany.endre@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Lainatarjous ilman protokollaa
    Tarjoamme lainoja 2 000 € - 500 000 000 € valitsemasi takaisinmaksuajan sisällä 2 % korolla. Sähköposti: dakany.endre@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Tarvitsetko minkäänlaista taloudellista apua? Henkilökohtaista rahaa? Yritysrahat? Asuntolaina rahaa? Yrityksen rahat? Maatalous- ja hankerahoitus? Annamme rahaa 2% korolla! Ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen rahatarjous.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti