Siirry pääsisältöön

Kun ei nuku

Klo 4:42. Istun koneella. Koko yönä en ole nukkunut. Kolmeen asti yritin nukkua, lepäsin ja pyörin sängyssä. Tulin syömään vähän, joskus se helpottaa. Ei auttanut. Ja nyt istun tässä. Näitä kokonaan tai puoliksi unettomia öitä on ollut nyt vähän enemmän. Pitäisi kalenteriin merkata, niin pysyisi laskuissa. Osaisi lääkärille ja sairaanhoitajalle sitten kertoa.

Yritän olla miettimättä syksyä. Mutta luulen, että alitajunnassa se kuitenkin huolettaa. Ettei sitten saa nukutuksi. En tiedä onko parempi, etten mieti sitä ja koitan elää hetkessä, vaikken sitä kokonaan osaa unohtaakkaan, vai miettiä ja jutella vaikka sh:lle siitä, jos sitten saisi nukutuksi.

Koska tää, etten nuku, ei ainakaan voi olla kovin hyväksi. Ja jos joskus haluan olla töissä tai opiskella, niin silloin ei paljon tarviis näitä öitä olla. Tämä yö oli ensimmäinen, kun melatoniini ei vaikuttanut. Yleensä muulloin oon saanut nukutuksi ainakin puoli neljän tienoolle, ja monesti nukahtanut muutaman hetken päästä uudelleen.

Joo, koneella istuminen ei varmaan oo sitä kaikista järkevintä tähän aikaan.. mutta selitän tämän nyt sillä että oon lukenu jo kaikki kirjaston kirjat. Päivällä ajattelin palauttaa ne ja lainata uusia.

Viiden aikoihin nukahdan, ja nukun puoli kymmeneen. Kai sitä sillä pärjää, kun edellisenä yönä nukuin yli 11 tuntia. Nyt kello on 10:21, syön aamupalaa sohvalla ja kuuntelen kun jossain tuossa lähistöllä tehdään jotain tieremonttia. Olo on yllättävän hyvä. Kyllä tämä taas tästä, vaikka yöllä olo oli aika epätoivoinen.

Kommentit